NOT KNOWN FACTUAL STATEMENTS ABOUT مزاج سوداوی

Not known Factual Statements About مزاج سوداوی

Not known Factual Statements About مزاج سوداوی

Blog Article

سلام وقت بخیر.من بلغم بدنم ب شدت زیاده. طوری که تک تک اعضای بدنمو فرا گرفته.وارد خونمم شده ب مقدار خیلی زیاد…..برای رفع این بلغم شدید باید چیکار کنم؟

پاسخ به  رضوان سلام برای بوی بد دهان چه چیزی خوب است ممنون میشم راهنماییم کنید

غذاهایی که بلغمی ها نباید مصرف کنند، شامل انواع لبنیات همچون شیر و ماست، ترشی، شور، گوشت گاو و گوساله (چون طبع سرد هستند)، عدس، قارچ، سیب‌ زمینی، گوشت سفید یعنی مرغ و ماهی (به خصوص برای روماتیسمی‌ها)، میوه ترش و نرسیده، جو برای مثال در سوپ جو یا نان جو، لیمو شیرین، خیار، نارنگی، کیوی، نسکافه و قهوه و چای، کره گیاهی، روغن نباتی، برنج، نوشابه، سوسیس و کالباس و.

منم از دوران بسیار سابق با مشکل خلط سینه و بینی مواجه هستم حالا ۳۰ سالم است و بسیار از این مشکل زنج میبرم لطفا بگوئیدچیکار کنم.

در خصوص انتخاب ورزش توسط افراد بلغمی یک نکته جالب وجود دارد و آن هم تمایل این افراد به انجام ورزش‌هایی است که برای آن‌ها مناسب نمی‌باشد. در توضیح این مورد باید گفت که افراد بلغم بیشتر دچار اضافه وزن و چاقی هستند. این اضافه وزن سبب می‌شود تا هنگام انتخاب ورزش، تمایل بیشتری به انتخاب ورزش‌های کم تحرک نظیر شنا داشته باشند.

پماد کالاندولا و کاربردهای آن: از درمان عفونت واژن تا بهبود زخم

مثل سندروم شوگرن که البته برای تشخیص نیاز به ویزیت توسط متخصص دارید.پیشنهاد میکنم نوبت حضوری متخصص روماتولوژی بگیرید و مراجعه کنید.

با سلام دوست عزیز تشخیص بیماری، تعیین مزاج و تجویز دارو باید توسط پزشک انجام شود.

فواید روغن مو برای جلوگیری و کاهش شوره سر و بهترین روش استفاده آن

این برابری در حالی است که دمنوش به لیمو در مقایسه با چای سبز طعم ملایم و بهتری دارد. آماده‌سازی این دمنوش هم بسیار آسان بوده و به این منظور به مقداری آب جوش و به لیمو نیاز دارید.

پاسخ به  یک دوست جهت رفع مشکلات مزاج هاتون در طب more info سنتی به آیدی @z_zarei27 در روبیکا یا ایتا پیام بدهید

برای اینکه بدانید بلغمی ها چه بخورند؛ تا پایان این مطلب با ما همراه باشید.

از دیدگاه طب سنتی، بدن انسان از عناصر اربعه (آب، خاک، هوا و آتش) ساخته شده است و با اخلاط اربعه (صفرا، دم، بلغم و سودا) کنترل می‌شود. وقتی غذا در بدن هضم و جذب می‌شود، اخلاط اربعه را تولید می‌کند که باعث رشد اندام‌ها و بازسازی اعضای آسیب دیده می‌شوند و امکان حرکت کردن را برای انسان فراهم می‌کنند.

اگر از علاقه‌مندان طب سنتی باشید، احتمالا اصطلاحات رایج آن مثل «اخلاط اربعه»، «بلغم»، «سودا»، «صفرا» و «دم» را شنیده‌اید.

Report this page